Reactie plaatsen

Reacties

Nancy
3 maanden geleden

Mijn dochter had al 2 jaar onverklaarbare hoofdpijn. Allergie testen, neurologische onderzoeken en migraine medicatie brachten geen soelaas. Toevallig Quintcoach op Facebook tegengekomen en met de gedachte 'baadt het niet, schaadt het niet' een afspraak gemaakt bij Veerle. De lijst met 'verboden' producten was veelal wat mijn dochter graag en dus veel at, tja... Daags nadien gestart en na 10 dagen was de hoofdpijn zo goed als verdwenen. Na 15 dagen was ze echt weg. Wat een verschil, ik had/heb terug een blije meid in huis. Voedingsgewoontes en productkeuzes aangepast waardoor alle migraine medicatie kon weggegooid worden en de pijn verleden tijd is.
Wat zijn wij blij dat we Veerle gevonden hebben. DankjewelšŸ˜Š

Ann
4 maanden geleden

Opgeblazen gevoel, te weinig energie, niet goed in mijn vel zitten... dan toch eindelijk een afspraak gemaakt bij Veerle... na het onderzoek met een lange lijst "verboden" voedingsmiddelen naar buiten gestapt. Enkele weken erover gedaan om de moed en kracht te vinden om ermee aan de slag te gaan. Dat is nu 2 weken geleden, en wat een verschil ! Ja, het is soms zwaar en nog een lange weg te gaan, maar ik voel dat ik in een herstelfase zit, terug meer energie krijg, minder klachten & buikpijn heb. Vanaf nu kan het alleen maar de goede weg opgaan, dankjewel Veerle.

Anneleen
5 maanden geleden

Nooit gedacht dat ik na 38 jaar zware allergie en astma tijdens hoogseizoen van hooikoorts en allergie me op minimale dosis medicatie kon zetten zonder enige klachten te hebben. Zelfs reacties op bepaalde dieren en voedingsmiddelen zie ik sterk verminderen. Ondanks het soms zwaar is om het dieet vol te houden heb ik er een bepaalde balans in gevondenšŸ¤ž

Anneleen
6 maanden geleden

Oorspronkelijk ging ik de uitdaging aan om samen met Veerle een oplossing te zoeken tegen alopecia totalis in de hoop mijn haargroei terug te bevorderen.
Ik ben al 37 jaar lang gekend met (soms extreme) allergieƫn en astma. Deze veroorzaakte de laatste jaren verschillende longontstekingen. Vermoedelijk is dit ook een oorzaak van de auto immuunziekte alopecia. Aan de hand van de Quintanalyse hebben we ontdekt tegen welke voedingsmiddelen ik intolerant ben. Sinds september 2021 probeer ik me zoveel mogelijk te houden aan het mijden van deze producten. Jammer genoeg is er geen verbetering te zien ivm alopecia maar ivm mijn astma en allergieƫn zien we wel een opmerkelijke verbetering. Waar ik vroeger 10 soorten medicatie op een dag nam is dit nog maar naar 3 gegaan. Ook mijn energie is erop vooruit gegaan en migraine is sterk verminderd. Ondanks het soms moeilijk is me aan het dieet te houden is het zeker de moeite waard.

S. H.
9 maanden geleden

Sinds de geboorte had mijn zoontje (inmiddels 9 jaar) last van chronische bronchitis en kampte hij jarenlang met eczema. Door de eczema had hij voortdurend jeuk.
Na jarenlang aƫrosolgebruik en elke soort zalf gesmeerd te hebben, kwamen we in contact met het quint meetinstrument. Dit toestel geeft aan welke voedingsmiddelen niet verdragen worden.
De eczema van mijn zoontje is inmiddels volledig verdwenen en ook van luchtwegklachten is er momenteel geen sprake meer! Dit analysesysteem was voor ons een echte verlossing!

Claus Marc
9 maanden geleden

Gedurende een paar jaar heb ik een aantal dokters en dermatologen geraadpleegd ivm darm- en huidproblemen die me dan getest hebben op allergieƫn.
De oorzaken vonden ze niet echt en medicatie hielp niet meer.

Ik ben dan terecht gekomen bij Quintcoach Veerle , na opzoekingen over orthomoleculaire geneeskunde .
Na een uur testen en een grondige analyse , was het resultaat dat ik een aantal intoleranties had en het beter was van bepaalde voedingstoffen voor een periode te mijden.

Dankzij de bijkomende adviezen en de persoonlijke begeleiding van Veerle , is mijn lichaam zich aan het herstellen .
Ik kan deze behandeling alleen maar aanraden , want je krijgt een zicht over je klachten en hoe je het immuunsysteem kan versterken.

Bedankt Veerle voor de goede ondersteuning.

Wesley dewachter
een jaar geleden

Na een eerste afspraak met weinig verwachting ben ik verlost van mijn opgeblazen gevoel en zijn mijn migraine aanvallen aanzienlijk verminderd.

Ik heb een lijst gekregen van voedingsmiddelen waar ik niet van wist last te hebben .

Goe bezig Veerle ! Ik geeft je nummer zeker door

Wesley

Hilde Van Craen
een jaar geleden

Stond eerst een beetje sceptisch tegenover het gebeuren. Maar nadat Veerle mij op mijn gemak had gesteld, dat het zeker geen pijn ging doen, toch een afspraak gemaakt. Na een uurtje stilzitten, wat het moeilijkste is van alles, kwamen er toch een aantal opmerkelijke zaken naar boven. Op aanraden van Veerle ben ik dan gestopt met mijn huidige pijnstillers en ontstekingsremmers en overgeschakeld op hetgeen zij me aanraadde. Bepaalde voedingsmiddelen laat ik nu ook zo veel mogelijk achterwege, en ik moet eerlijk zeggen,na bijna een maand, ik voel het verschil. Mijn lichaam herstelt zich langzaamaan van de jarenlange ontstekingen. En niet met medicatie die enkel op korte termijn werkt. Bedankt Veerle!

Tim
een jaar geleden

Voor ik de Quintstation kende was ik vrij sceptisch over het geheel. Ik had sinds geruime tijd last van zware hartritmestoornissen en een opgezwollen buik. Ik was vaak vermoeid en kreeg ook hartkloppingen na de maaltijd. Na een anderhalve dag van testen en onderzoeken aan het UZ Leuven en de passage van 2 verschillende professoren en 1 dokter/chirurg kon men enkel zeggen dat het blijvend nemen van medicatie waaronder bĆØta-blokker de enige optie was. Ik besloot de Quintstation te proberen omdat ik het gevoel kreeg dat het misschien toch aan de voeding gelegen was. De quintstation zorgde er voor dat ik 3 dagen na de analyse verlost was van al mijn kwalen door het mijden van bepaalde soorten voeding. Ik had intoleranties die zorgde voor een opgezwollen dikke darm die op mijn middenrif duwde. Op die manier werd mijn hartwerking beĆÆnvloed. Er kwamen ook nog vele andere zaken aan het licht waar ik niet van wist. Het was een zeer leerrijke en interessante ervaring die mij bewust is geworden van hoe voeding jouw lichaam kan beĆÆnvloeden.